Direct inloggen

 

Nieuw

Evenementen binnenkort

25 november 2014: Regiobijeenkomst Noord Holland

Het thema van de avond is ''stress in het CF-gezin''. Gastspreker is Yol Kuijer, een ervaren ouderschapscoach. Zij bespreekt met de ouders eventuele problemen en probeert ze de balans tussen zorgen, acceptatie en ruimte voor jezelf nemen, weer terug te laten vinden. 

Heb je geen uitnodiging gehad, maar ben je aangesloten bij de NCFS en wil je wel komen? Stuur dan een mail naar NoordHolland@ncfs.nl

6 december 2014: Ga mee met een 4x4 Off Road Evenement

Zaterdag 6 december organiseert Hannibal Ofroad een 4X4 evenement in de omgeving van Heerde. Daar worden diverse trails gereden. De baten van deze dag komen ten goede aan onze wensstichting.
Bijzonder is dat er (beperkt) ruimte is voor CF-ers om als passagier mee te rijden met één van de deelnemers. Meer informatie is te verkrijgen via bjhuisjes@gmail.com of op de Landelijke Ontmoetingsdag van de NCFS op 1 november. Als er onder de lezers mensen zijn met een 4X4 auto, dan mag je ook aan het evenement zelf deelnemen. 
Als passagier (CF): kleding aanpassen aan evenement en temperatuur, laarzen, goed humeur en iemand die je op de foto kan zetten. 
Als deelnemer (kan iedereen zijn): auto voorzien van 4X4, goed vastzittende accu, geen vloeistof lekkage, APK niet verplicht (wel pré) 
Binnenkort auto aanmelding op: http://hannibal-offroad.nl/ Natuurlijk kunt u daar nu al terrecht voor mooie foto''''s en video''''s om te zien wat er zoal gebeurd.
Oude evenemenenten
 

Mededeling

  • 15 mei 2008 14:53
    Contact
    Vragen of opmerkingen over CF Café? Mail ze naar info@cfcafe.nl

 
Privacy Policy | © Copyright 2007, CF Nederland