Direct inloggen

 

Nieuw

Toekomstige evenementen

13 mei 2014: Regiobijeenkomst Brabant-West

De regiobijeenkomst Brabant Wet is op dinsdag 13 mei om 20.00 uur. Vincent Gulmans van de NCFS komt de stand van zaken rondom wetenschappelijk onderzoek en de onderzoeksprojecten van de NCFS toelichten. De regiobijeenkomst vindt plaats in Breda.

Ben je aangesloten bij de NCFS en wil je de bijeenkomst bijwonen? Meld je aan door een mail te sturen naar brabant@ncfs.nl 

24 mei 2014: Music4Air Borne

Van zaterdag 24 tot en met vrijdag 30 mei 2014 organiseert slagwerkspeciaalzaak de Tambourijn in Borne (Ov) het evenement MUSIC4AIR.

Dit benefietevenement heeft als doel geld in te zamelen voor onderzoek naar Cystic Fibrosis.

 Dit betekent dat er gedurende 6 dagen non stop muziek wordt gemaakt. Oftewel 24 uur per dag. Verschillende bandjes, harmonieën, koren en orkesten hebben al hun medewerking toegezegd. Alle deelnemers doen dit zonder enige vergoeding.Daarnaast zijn er tijdens deze 6 dagen allerlei andere activiteiten georganiseerd zoals zumba-workout, workshops drums, workshops gitaar etc.

Bas Leliefeld 14 jaar is één van de leerlingen die gitaarles heeft bij de Tambourijn, hij heeft Cystic Fibrosis.

Reden voor de Tambourijn om dit muziekfestival te organiseren. Dit evenement vindt plaats op locatie bij de Tambourijn, Oonksweg 30 te Borne van zaterdag 24 mei t/m vrijdag 30 mei a.s.

Voor meer informatie: www.music4air.nl

 

 

14 juni 2014: TransplanERENdag 2014

Elke twee jaar wordt in Naarden de TransplantERENdag georganiseerd. Een bijeenkomst voor orgaangetransplanteerden, nabestaanden van donoren, donoren die bij leven gegeven hebben en mensen die hen dierbaar zijn.
Dit jaar is het thema: IK LEEF - terugkijken, eren, vooruitkijken en vieren.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op donormonument.nl

14 juni 2014: Bike4AIR Challenge

Fiets mee en zamel geld in voor onderzoek naar Cystic Fibrosis. Meer informatie volgt snel!

21 september 2014: Run4AIR

Loop de Dam tot Damloop mee met Run4AIR. De opbrengst van deze actie is voor onderzoek naar Cystic Fibrosis. Binnenkort opent de inschrijving.

28 september 2014: Run4AIR kids

Speciaal voor ouders en kinderen organiseert Run4AIR een kidsloop in het Vondelpark in Amsterdam. Binnenkort opent de inschrijving!
Oude evenemenenten
 

Mededeling

  • 15 mei 2008 14:53
    Contact
    Vragen of opmerkingen over CF Café? Mail ze naar info@cfcafe.nl

 
Privacy Policy | © Copyright 2007, CF Nederland