Direct inloggen

 

Nieuw

op 22 apr 2015
met 997 lezers
0 reacties | nu reageren

Paulus Hollander heeft een zoon met CF. Paulus heeft een leuke actie geregeld met restaurantketen Humphrey's. Voor iedereen die in de maand april bij één van de 19 Humphrey's restaurtants gaat eten en een actiebon inlevert doneert Humphrey's 25% van de menuprijs aan de NCFS. Dit omdat de restaurantketen dit jaar 25 jaar bestaat.

Meer weten over de actie? http://www.ncfs.nl/index.php?id=002948

Heb je zelf een leuk idee voor een actie om de NCFS te steunen? Neem dan eens contact op met Jacinta Nouwens of mij. We denken graag mee en kunnen eventueel promotiemateriaal beschikbaar stellen. 

op 12 mrt 2015
met 1044 lezers
0 reacties | nu reageren

Volgende week zal de NCFS een nieuwe actiewebsite lanceren, waarop mensen een stukje minidarm kunnen adopteren. Voor € 25 adopteer je al een stukje. Ben je benieuwd hoe de site eruit ziet, neem dan vast een kijkje op www.adopteereenminidarm.nl

De opbrengst van deze pagina komt volledig ten goede aan het HIT CF programma. De site is in samenwerking ontwikkeld met All-in-Media die dit geheel belangeloos voor de NCFS heeft gedaan. Ik ben ontzettend benieuwd of veel mensen een stukje darm gaan adopteren.

 Je kunt de NCFS helpen door een stukje darm te adopteren. Wil je meer (of wat anders) doen? Kan je de actiepagina ook promoten. Dat kan natuurlijk door de link te delen op Facebook, Twitter of andere sociale kanalen waar je actief op bent. Er zijn ook flyers verkrijgbaar die je fysiek kunt verspreiden. Help jij mee om deze actie een succes te maken?


 

Kalender

Mededeling

  • 15 mei 2008 14:53
    Contact
    Vragen of opmerkingen over CF Café? Mail ze naar info@cfcafe.nl

 
Privacy Policy | © Copyright 2007, CF Nederland